We pakken samen uw digitale transformatie aan

Met onze hands-on aanpak en de juiste digitale tools, helpen we je snel en efficiënt vooruit in alle facetten van de digitale transformatie. We doen dat in drie stappen. Eerst doen we een scan van je zaak, zodat we weten wat goed loopt versus waar de uitdagingen en quick-wins liggen. In stap twee brengen we je alle kennis bij dankzij onze seminaries, gegeven door ervarings experten. In de derde fase coachen we je, indien je dat wenst, om het plan te implementeren en zo concrete resultaten te boeken.

Digitale transformatie is een breed begrip. In essentie gaat het over de gehele impact van de digitalisering op uw bedrijf, uw bedrijfsprocessen en uw sector:

  • Communicatie: Hoe bereik en win je klanten over alle digitale communicatiekanalen heen? Dankzij de juiste tools automatiseer je je kennisdeling en meet je je succesvolle communicatie over alle kanalen, waaronder sociale media.
  • Organisatie: Zijn je bedrijfsprocessen al gedigitaliseerd? Dankzij een goede werking spaar je tijd, wordt je productiever en ben je klaar voor groei. Bovendien kan je een organisatie opzetten die de constante verandering en digitalisering faciliteert. 
  • Data: Verzamel je voldoende data, creëren die de juiste inzichten en bescherm je ze? Data zijn een cruciaal onderdeel van je digitale strategie.
  • Klantgerichtheid: Maak jij gebruik van data en technologie om je klanten een top service te geven? Zij maken meer en meer gebruik van nieuwste tools, en verwachten dat ook van jou.
  • Disruptie: Welke opportuniteiten en uitdagingen brengt de digitalisering in jouw branche? De business modellen verandere en nieuwe technologiën zoals artificiële intelligentie, personalisatie, Internet of Things (IoT), Industrie 4.0, Computer Vision, AR, VR… doen hun intrede. Breng ze in kaart en integreer ze in je plannen.

 

Aan de slag in drie stappen:

Scan - Waar sta jij?

We doen een scan van jou en je bedrijf. Of doe eerst zelf je eigen gratis scan

Seminarie - Leer bij

Ontdek de seminaries waar we spreken over de mogelijkheden en de aanpak van de digitale transformatie

Uitvoeringsplan - Aan de slag

Samen gaan voor een snel duidelijk resultaat. Even efficiënt als de technologie.

We doen dat met een veelzijdig team van ervaren ondernemers met een lange track record in het gebruik van digitale technologie. Zo stellen we een team van specialisten samen met ervaren project managers, software kenners en business experten. Lees hier meer over ons team.

 

“De digitale tools van vandaag zijn eenvoudig in gebruik en helpen je echt vooruit”

Scan

Met een scan leren we snel waar je staat en wat bijgevolg de interessantste stappen en grootste winsten zijn die jij kan doen met de digitale tools. Wordt ik goed gevonden via Google of kan dat beter? Hoe leer ik gemakkelijk wat klanten van mijn product en dienst vinden? Bereik ik mijn klanten via sociale media en heb ik niet meer aan email adressen? Verzamel ik voldoende data en zijn die goed beschermd? Zijn er technologie trends die een bedreiging kunnen vormen, of net een opportuniteit zijn?

Seminarie

Wij spreken regelmatig op events. We worden gevraagd door bv. Unizo of Voka om te spreken over startups, organisatie en tools, digitalisering en business strategieën. Vanaf vandaag organiseren we samen met onze partners allesomvattende seminaries zodat je in één dag voldoende leert om aan de slag te kunnen. We zijn ook trots dat we partner zijn van Businezz Booster, een groep succesvolle ondernemers die graag de handen in elkaar slaan om hun kennis, ervaring en dynamiek aan te bieden.

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Communicatie: uiteindelijk wil je klanten bereiken en winnen door informatie en kennis te delen. We leggen je uit hoe dat moet en hoe dat kan vanuit één tool naar vele kanalen, inclusief je website, sociale media en bv. een nieuwsbrief. Eenvoudig.
  • Organiseer je goed met de tools van vandaag. Tijdwinst, geen dubbel werk, alles op één plaats in de cloud, geen zware software of aparte excels, maar eenvoudige en goede apps die ook door veel startups worden gebruikt
  • Data is het nieuwe goud. Verzamel ze, krijg de juiste inzichten en bescherm ze goed.
  • Disruptie, is dat een buzzword? Laten we toch maar even kijken welke technologie opportuniteiten er voor jou te rapen vallen en welke veranderingen impact kunnen hebben op je business in de toekomst

Wil je je al aanmelden voor onze seminaries? Laat het ons hier weten in afwachting van de definitieve data.

Uitvoeringsplan

Op basis van je scan gaan we samen beslissen welke tools perfect zijn om stappen vooruit te zetten, hoe en met wie we die gaan implementeren en volgen we samen met u en uw team de uitvoering én de resultaten op.

Boost je medewerkers

Wij gebruiken technologie graag in onze dagelijkse leven en halen daar veel voordeel uit op vlak van organisatie, efficiëntie, tijdswinst en plezier. Met andere woorden, we leren hoe je plezier en voordeel kan halen uit applicaties. Die voordelen komen we ook uitleggen, demonstreren en leren toepassen aan je medewerkers, zodat ook zij de heel praktische voordelen van digitaal leren kennen én gebruiken. Een pure eenvoudige win-win voor iedereen.