Wij zijn ondernemers sinds 2000 met jaren ervaring in het gebruik van digitale tools en technologie om ons het leven eenvoudiger, aangenamer en efficiënter te maken. We zijn zelfstandigen die samen een KMO beheren en hebben gewerkt als innovatie managers en technologie ontwikkelaars bij grote bedrijven als Barco. Tegelijk hebben we zelf startups opgericht, ervoor gewerkt en ze geadviseerd.

We zijn grote fans van technologie omdat die zonder meer cruciaal is voor een goede werking. Ze levert enorm veel voordelen op voor zowel je bedrijf als je persoonlijke leven. Maar tegelijk kijken we altijd kritisch naar welke technologie de beste is, betaalbaar is en een grote gebruikersbasis heeft zodat je kan rekenen op kwaliteit.

Over al die jaren heen hebben we dankbaar gebruik gemaakt van digitale apps en technologie. We merken dat die manier van werken sterk ingeburgerd is bij startups. Zijn zijn dikwijls tech savvy en willen sterk inzetten op kostenbesparing en efficiëntie. KMO’s hebben nog een achterstand in te halen met nochtans een eenvoudig te realiseren potentieel aan efficiëntie en kostenbesparing. Bovendien blijft de digitale trein met zijn nieuwe technologieën vooruit gaan en is het dus belangrijk om mee te zijn.  

Wij zorgen ervoor dat je door het digitale bos de interessantste bomen ziet, we zetten je op weg en volgen op dat je snel mee bent en kan gebruik maken van de digitale tools. Lees hier hoe we dat doen

ONS team

Frederik De Wachter

Ik ben bijna 20 jaar ondernemer en al van jongs af geboeid door de mogelijkheden die technologie ons biedt, zowel in ons persoonlijk leven, als in de business en onze moderne maatschappij. Na mijn studies economie heb ik sales en marketing rollen in technologiebedrijven gecombineerd met ondernemerschap in de creatieve sector. Ik adviseer graag mensen en zet graag projecten op. Nu maak ik daar mijn job van. Als innovatiemanager bij Barco zag ik hoe startup efficiëntie voor een sterke dynamiek zorgt. Dat kan ook bij u.

Michaël Boone

Ik ben een hands-on ondernemer, gedreven door mijn passie voor technologie en de realisatie van mooie internationale IT-projecten. De combinatie van een sterke technische achtergrond als ontwikkelaar en management ervaring zorgt voor een goede balans tussen de technische uitdagingen, het operationele doel en de menselijke aspecten van bedrijfsleiding en projecten. Het boeit me enorm om het beste uit technologie en haar mogelijkheden te halen. Ook voor u. Ik geloof sterk in teamwerk en het delen van kennis en praktijken ervaring.

Bart Defour

Op bureau gaat de grap dat er elke dag voor mij een pakje van Ali Express aankomt. Ik ontdek immers graag nieuwe technologie en daag die uit om al haar mogelijkheden te leren kennen. Als grote Google fan is mijn huis en ook ons bureau ingericht met de nieuwste snufjes. Ik combineer die nieuwsgierigheid met een pak software en hardware kennis dankzij mijn jaren als project en innovatiemanager bij Roularta. Het triggert me om mijn kennis toe te passen in de dynamische wereld van startups en bedrijven. Hoe kan ik u helpen?