Je eigen website voor 250 € *

Je eigen website voor 250 €? Dan kan perfect. Wij komen bij u en binnen de 2u zetten we hem samen op met een gemakkelijke tool, zodat je hem ook zelf kan updaten. Lees hieronder wat de voordelen zijn, hoe we het doen en wat onze klanten zeggen – onze tevredenheidsscore is 9,3/10.

Heb je nog geen website? Zelfs als je voldoende business hebt, is een website onontbeerlijk voor je zakelijke uitstraling, om je contact info en aanbod kenbaar te maken en beter te scoren in Google. We zetten de belangrijkste voordelen van een eigen website op een rij:

De voordelen van je eigen website

  • Niet meer duur: voor 250 € zetten we hem op, je betaalt jaarlijks 99 € voor je domein en hosting.
  • Heel makkelijk aan te passen dankzij een visuele CMS of tool: klikken en aanpassen zoals in Word of Powerpoint
  • Een absolute must voor je zakelijke uitstraling, om je klanten te tonen wat je doet en bereik te creëren – de start van je online marketing 
  • Je klanten vinden je én je scoort beter in Google
  • De online trein en klanten staan niet stil: stap voor stap leer je je communicatie professionaliseren en automatiseren
  • Professioneel: we zetten niet alleen je website op, we zijn ook digital experts die je helpen bij een goede inhoud voor je website 
Twijfel niet en wees snel want dit is een tijdelijk aanbod tot eind maart. Voor 250 € komen we 2u bij je langs en als we weggaan staat je website onlinen en hebben we je uitgelegd hoe je die je zelf verder kan onderhouden.
Mobile site 2-min

Wat krijg je en hoe pakken we het aan?

Dit is een tijdelijk aanbod, dus first come, first served tot de agenda vol zit. Als digitale experten bouwen we een nieuw verhaal en bieden we dit tijdelijk aan.

  • We komen bij je langs, we drinken een koffie en gaan meteen aan de slag. 2u later staat je website online.
  • We gebruiken een visueel makkelijke CMS zoals Wix zodat je zelf nadien eenvoudig aanpassingen kan doen
  • We zijn ervaren digitale experts en weten goed hoe en wat in een website. Je mag ons trouwens ook vragen stellen over sociale media, google, advertising, efficiënt werken met de juiste tools etc…
  • De klanten die je voor gingen zijn allemaal heel blij en trots op hun eigen site die ze bovendien zelf verder kunnen onderhouden.

* Prijs: 250 € excl BTW. Als je je eigen domeinnaam wil, betaal je bij Wix jaarlijks 99 €. That’s it.

Bestel hier. Lees hieronder wat onze klanten zeggen en enkele tips ter voorbereiding hoe je een goede website maakt.

Wat klanten zeggen

“Technologie kan je leven duidelijk héél gemakkelijk maken. En er is veel meer tools voorhanden dan we wisten, veelal goedkoop of soms zelfs gratis”

Louis Van Den Berghe
Manager

Vandaag is het slim om constant bij te leren en al zeker over handige technologie. Het verrijkt je persoonlijk.

Jan Stevens
Zaakvoerder

ONS team

Frederik De Wachter

Ik ben bijna 20 jaar ondernemer en al van jongs af geboeid door de mogelijkheden die technologie ons biedt, zowel in ons persoonlijk leven, als in de business en onze moderne maatschappij. Na mijn studies economie heb ik sales en marketing rollen in technologiebedrijven gecombineerd met ondernemerschap in de creatieve sector. Ik adviseer graag mensen en zet graag projecten op. Nu maak ik daar mijn job van. Als innovatiemanager bij Barco zag ik hoe startup efficiëntie voor een sterke dynamiek zorgt. Dat kan ook bij u.

Michaël Boone

Ik ben een hands-on ondernemer, gedreven door mijn passie voor technologie en de realisatie van mooie internationale IT-projecten. De combinatie van een sterke technische achtergrond als ontwikkelaar en management ervaring zorgt voor een goede balans tussen de technische uitdagingen, het operationele doel en de menselijke aspecten van bedrijfsleiding en projecten. Het boeit me enorm om het beste uit technologie en haar mogelijkheden te halen. Ook voor u. Ik geloof sterk in teamwerk en het delen van kennis en praktijken ervaring.

Bart Defour

Op bureau gaat de grap dat er elke dag voor mij een pakje van Ali Express aankomt. Ik ontdek immers graag nieuwe technologie en daag die uit om al haar mogelijkheden te leren kennen. Als grote Google fan is mijn huis en ook ons bureau ingericht met de nieuwste snufjes. Ik combineer die nieuwsgierigheid met een pak software en hardware kennis dankzij mijn jaren als project en innovatiemanager bij Roularta. Het triggert me om mijn kennis toe te passen in de dynamische wereld van startups en bedrijven. Hoe kan ik u helpen?